Kinvent_Grip_Slider_1
Kinvent_Grip_Slider_2
Kinvent_Grip_Slider_3
Kinvent_Grip_Slider_1
Kinvent_Grip_Slider_2
Kinvent_Grip_Slider_3
previous arrow
next arrow

K-Grip

Ένα συνδεδεμένο δυναμόμετρο για τη μέτρηση της δύναμης λαβής. Εξειδικευμένο στην αξιολόγηση και την εκπαίδευση της δύναμης λαβής, το K-Grip είναι απαραίτητο για τη νευρολογική αποκατάσταση, την παρακολούθηση της κόπωσης σε αθλητές υψηλών επιδόσεων, την καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται όλα τα αξεσουάρ K-Grip. 

Χαρακτηριστικά 

  • Γρήγορη αξιολόγηση
  • Φιλικό προς το χρήστη
  • Ευέλικτο

Αξιολόγηση

Αξιολόγηση Μέγιστης Δύναμης

Αυτή η αξιολόγηση ελέγχει τη μέγιστη ικανότητα μιας μυϊκής ομάδας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Το μέγιστο αντιστοιχεί στο 100% των δυνατοτήτων δύναμης. Σχετίζεται με μια σύντομη και δυνατή σωματική προσπάθεια και είναι πολύ βοηθητικό ως αναφορά έργου. Η πιο σχετική μετρούμενη παράμετρος είναι το Force Peak. 

Ασκήσεις

Οθόνη Διαμόρφωσης

Οι ασκήσεις είναι προσαρμόσιμες προκειμένου να εκπαιδεύσουν τον ασθενή ή τον αθλητή σε μια στοχευμένη ζώνη και να βελτιστοποιήσουν την εργασία. Μετά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η ζώνη-στόχος μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα ποσοστό της μέγιστης αξιολόγησης. 

Μέτρηση Επαναλήψεων

Με βάση την αναφορά αξιολόγησης, θα εκπαιδεύσετε τους ασθενείς σας σε συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων για να επιτύχουν έναν συγκεκριμένο στόχο (% του μέγιστου). Με το Reps Count, θα ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο το επίτευγμα καθώς και τον ρυθμό των επαναλήψεων. Μια επανάληψη μετριέται, μόνο όταν υπάρχει κύκλος συστολής και απελευθέρωσης των μυών. 

Ισομετρική Άσκηση

Αντίθετα από το πλήθος των επαναλήψεων, αυτή η άσκηση απαιτεί μια σταθερή και στατική συστολή, αντί για κύκλους συστολής συμπίεσης και απελευθέρωσης. Συνεπάγεται τη διατήρηση της μυϊκής συστολής διατηρώντας σταθερή θέση και απαιτεί έλεγχο και ακρίβεια του επιπέδου δύναμης. Μπορείτε να θέσετε έναν στόχο-ζώνη για τους ασθενείς σας. 

Παιχνίδια Αποκατάστασης

10 Επίπεδα Πρόκλησης

Γνωρίστε τον Karl, το καγκουρό της KINVENT που κινείται σε διαφορετικά σκηνικά παιχνιδιών. Τα παιχνίδια είναι προσαρμόσιμα για να εκπαιδεύσουν τον ασθενή ή τον αθλητή με διασκέδαση και προς έναν στόχο, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί ως προς το ποσοστό της Μέγιστης Αξιολόγησης, ανάλογα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης. Επιπλέον, υπάρχουν 10 επίπεδα δυσκολίας για κάθε παιχνίδι, προτείνοντας μια επιπλέον πρόκληση στον ασθενή/αθλητή.

Scuba-Diving

Ο Καρλ είναι scuba-diver! Ο ασθενής σας θα διασκεδάσει ελέγχοντας την κίνηση και τη δύναμη, προκειμένου να αποφύγει τα κακά ψάρια ενώ συλλέγει μια περιουσία από μαργαριτάρια και διαμάντια.

Έρημος

Αυτό το παιχνίδι αποκατάστασης κάνει τον Karl να εξελίσσεται με το αιωρόπτερο του στην έρημο. Οι ασθενείς ελέγχοντας τη δύναμη και την κίνησή τους κάνουν τον Karl να αποφύγει τον κάκτο, ενώ συλλέγει όσο το δυνατόν περισσότερα φύλλα δέντρων και πεταλούδες.

Εκθέσεις PDF

Λεπτομέρειες Αποτελεσμάτων

Λεπτομέρειες αποτελεσμάτων μιας δοκιμής max K-Grip. Τα αποτελέσματα επιτρέπουν να τονιστεί το ποσοστό ελλείμματος ή ανισορροπίας μεταξύ των δύο χεριών. Κάθε αναφορά K-FORCE μπορεί να εξαχθεί σε μορφή PDF. 

K-Invent Bubble Patient Results Report

Αποτελέσματα με την Πάροδο του Χρόνου

Το κλειδί για την πρόοδο για τη λειτουργική αποκατάσταση είναι το κίνητρο. Αυτό το κίνητρο μπορεί να τροφοδοτηθεί από τη μέτρηση και την ικανότητα σύγκρισης του σημείου εκκίνησης σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση καθώς και πόση προσπάθεια απομένει πριν από την αποκατάσταση ή την επιστροφή στον αθλητισμό. Κάθε αναφορά K-FORCE μπορεί να εξαχθεί σε μορφή PDF.

Ενδεικτικό Πρωτόκολλο

Δύναμη Λαβής

Αξιολόγηση της δύναμης λαβής με τον αγκώνα σε γωνία 90°. 

Λογισμικό

BASICSTARTERPREMIUMEXCELLENCE
Συσκευές13620
Προφίλ13620 
MyKINVENT (portal ασθενή)
Βασική αξιολόγηση
Ερωτήματα
Βασικά πρωτόκολλα
Εξατομικευμένες δραστηριότητες
Εξατομικευμένα πρωτόκολλα
Πολλαπλοί ασθενείς ταυτόχρονα
Πρωτόκολλα Excellence
Πρωτόκολλα Premium 
Καταγραφή κίνησης
Συνδυασμός Deltas + Move
Υποστήριξη Deltas
Εκπαίδευση Biofeedback
Παιχνίδια
Οδηγός αποκατάστασης 
Αποτελέσματα στην εφαρμογή 
Αποτελέσματα PDF
Πολλαπλά αποστελέσματα PDF
Εξατομικευμένη υπογραφή  
Αποστελέσματα πολλαπλών ασθενών PDF  
KINVENT Connect (portal θεραπευτή) 
Εξαγωγή δεδομένων CSV 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Ελάχιστες απαιτήσεις  Bluetooth Low Energy 4.0
Βάρος170 gr  
Διαστάσεις (H x W x D 141 x 47 x 61 mm  
Εμβέλεια  Έως 40 μέτρα 
Μέγιστη δύναμη  90 kg 
Μπαταρία12h αυτονομία, 2h φόρτιση 
Ακρίβεια 0.2%
Συχνότητα δειγματοληψίας  2000 Hz  
Συχνότητα ασύρματης μετάδοσης  2.4 GHz band (Bluetooth Low Energy)  

Τηλεφωνική Επικοινωνία

Χαρακτηριστικά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα  και το τηλέφωνό σας και ένας σύμβουλος πωλήσεων φυσικοθεραπείας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.​

5 + 3 =

Περισσότερες Προτάσεις